Firmamæglerne - tallink

Tal-link Firmamæglerne tilbyder

Virksomhedssalg

  • Salgsplan: Vi udarbejder en individuel salgsplan for din virksomhed baseret på dybdegående analyse og indsigt i din virksomhed. Vi varetager processen fra start til slut og holder dig opdateret gennem hele forløbet.

  • Prissætning: Din virksomhed er naturligvis meget mere end det, der står i årsregnskabet. Der er eksempelvis også værdi i form af kundekartotek, kompetencer, medarbejdere og omdømme. Vi sikrer, at alle værdier opgøres og synliggøres, så du sikres den højest mulige pris for din virksomhed.

  • Identifikation af køber: Tal-link Firmamæglerne har et stort netværk af potentielle købere. Vi kontakter udelukkende udvalgte, relevante købere. På den måde finder vi den rigtige køber diskret og fortroligt.

 

Virksomhedsopkøb

  • Analyse af købsobjekt: Ved kritisk gennemgang og analyse af den virksomhed, du ønsker at købe, sikrer vi, at du undgår ubehagelige overraskelser og ikke køber katten i sækken. I stedet kan du være helt sikker på, at der er et rigtig godt match mellem dig, din virksomhed, erfaringer, kompetencer og kapital.

  • Professionel købsproces: I købsprocessen vil du opleve, at alle Tal-links tre ben sættes i spil. Vi sikrer dels den rette pris og det økonomiske overblik over købet, og dels sikrer vi de rette købsvilkår, betingelser og købskontrakt, så alle regler og gældende lovgivning er overholdt.

  • Integrering af ny virksomhed: Hos Tal-link Firmamæglerne hjælper vi dig med integrering og procesoptimering af den nye virksomhed, så du hurtigere kan skabe vækst og opleve udbyttet af din investering.