Mød vores team - tallink

Pia Overgaard Jespersen

Adm. direktør og revisor

Det er snart tyve år siden, at Pia Overgaard Jespersen grundlagde Tal-link. I 2017 fulgte Tal-link Firmamæglerne og i 2019 Tal-link Jura. Oprindeligt er Pia uddannet revisor og har ligeledes arbejdet som økonomi- og administrationschef og adm. direktør i flere virksomheder.

Pia hjælper i dag mange forskellige virksomhedsejere med dels at skabe overblik og dels at bruge regnskab og økonomi som vigtige værktøjer i virksomhedens vækst og udvikling. Blandt kunderne er virksomheder i alle størrelser og brancher – fra små enkeltmandsvirksomheder til store multimillionforretninger. For Pia og alle andre i Tal-link er alle kunder dog lige vigtige. Det handle nemlig ikke om størrelse men derimod om at have det rette beslutningsgrundlag, så man kan forudse og overkomme eventuelle økonomiske og strategiske udfordringer i virksomheden.

PiaOvergaardJespersen

e-mail: poj@tal-link.dk
Direkte tlf.: 29 84 00 90

Jette Pertou

Juridisk rådgiver og Cand. Jur.

Jette Pertou er uddannet Cand. Jur. i 1992, hvor hun blev ansat ved domstolene. I 1999 forlod Jette Pertou domstolene til fordel for en ansættelse som advokat. Hun har således mere end femogtyve års erfaring som jurist, dels som domstolsjurist og dels som advokat. Jette Pertou har bl.a. været partner i flere sønderjyske advokatfirmaer, ligesom hun også har arbejdet som selvstændig advokat. Jette har gennem årene beskæftiget sig med både privat- erhvervs- og strafferet.

I 2019 valgte Jette Pertou at skifte advokattitlen ud til fordel for en stilling som juridisk rådgiver hos Tal-link, hvor hun udgør rygraden i Tal-link Jura. Det er især det faglige samspil og synergien mellem Tal-links tre ben – økonomi og regnskab, jura samt køb og salg af virksomheder – der appellerer til Jette. Det sikrer nemlig kunderne komplette løsninger, der kommer hele vejen rundt.

Som juridisk rådiver i Tal-link Jura har Jette fokus på alle de juridiske aspekter – både de erhvervsmæssige og de private – der er relevante for en virksomhedsejer. Det gælder lige fra selskabsomdannelse, ansættelseskontrakter og skattesager til arv, testamente og ægtepagt.

Jette Pertou virker også juridisk rådgiver for private i Tal-link Jura med fokus på det hele menneske. For Jette er det nemlig afgørende, at hendes klienter ses, høres og guides sikkert igennem indviklet lovgivning og juridiske udfordringer.

JettePertou

e-mail: jp@tal-link.dk
Direkte tlf.: 24 40 85 25

Kaj Dam Rasmussen

Regnskabsassistent

Kaj Dam Rasmussen har en baggrund som filialdirektør i banksektoren samt regnskabschef i en stor produktionsvirksomhed. Oprindeligt er Kaj bankudannet med en efterfølgende vurderingsuddannelse til ejendomsmæglerassistent. Hertil kommer fem års uddannelse inden for erhvervsøkonomi.

Som regnskabsassistent hos Tal-link varetager Kaj Dam Rasmussen alle former for regnskabs- og bogføringsopgaver for vores kunder. Ligeledes nyder vi og vores kunder godt af, at Kaj er specialiseret i grønlandske selvangivelser, skattesager og regnskaber for udlejningsejendomme.

Anne Dorte Agergaard

Revisor

Anne Dorte Agergaard er finansøkonom og uddannet AP i Financial Management (AK).

Hos Tal-link har Anne Dorte flere vigtige funktioner. Internt er hun dels vores daglige leder, den adm. direktørs uundværlige højre hånd og ikke mindst IT-ansvarlig. Eksternt varetager Anne Dorte bl.a. budgettering, rapportering samt special- og skattesager.

Anne Dorte har bred viden inden for økonomistyring, bogføring, moms og skat. Hun er særlig specialiseret i lønsumsafgift, registreringsændringer i de offentlige systemer samt indberetninger til Virk og skat.

AnneDorteAgergaard

e-mail: ada@tal-link.dk
Direkte tlf.: 27 57 74 40

Dorthe Bjerrum

Regnskabsassistent

Dorthe Bjerrum er uddannet kontorassistent og har i 23 år arbejdet som bogholder og lønansvarlig i en privat virksomhed samt fire år i en salgsfunktion i samme virksomhed. Desuden har Dorthe boet og arbejdet i London i en årrække.

Med over 25 års erfaring med bogholderi og lønninger er både vi og vores kunder i absolut trygge og kompetente hænder. Det er nemlig ikke kun Tal-links kunder, der nyder godt af Dorthes stærke kompetencer. Også internt hos os er det Dorthe, der har ansvar for Tal-links løn og bogholderi.

DortheBjerrum

e-mail: dt@tal-link.dk
Direkte tlf.: 28 19 87 26

Shafqat Karimi

Revisor

Shafqat Karimi er uddannet cand. merc. aud. fra Syddansk Universitet. Desuden har han solid erhvervserfaring fra både den offentlige og private sektor samt fra revisionsbranchen, hvor han bl.a. har beskæftiget sig med revision af offentlige virksomheder.

Hos Tal-link hjælper Shafqat vores kunder med alsidige opgaver lige fra bogføring til udarbejdelse af årsregnskaber. Han er en yderst kompetent rådgiver, der med udgangspunkt i budgetter og rapportering rådgiver om optimering og vækstmuligheder i den enkelte virksomhed. Ligeledes arbejder Shafqat tæt sammen med Tal-link Jura om selskabsstiftelser og virksomhedsomdannelser.

Sidst men ikke mindst har Shafqat et særligt øje for iværksætteri. Han har således stor erfaring med iværksættere samt et omfattende netværk af selvstændige – måske ikke så overraskende, da Shafqat selv kommer fra en iværksætterfamilie.

ShafqatKarimi

e-mail: sk@tal-link.dk
Direkte tlf.: 29 84 87 41

Pia Elberg

Regnskabsassistent

Pia Elberg har stor erfaring indenfor bogføring og har blandt andet været selvstændig erhvervsdrivende sammen med hendes mand i knap 10 år hvor hun har varetaget alt bogholderi i virksomhedens samt lønadministration for deres ansatte. 

Med sin solide erfaring er Pia en yderst erfaren og kompetent regnskabsassistent, der ikke overraskende er Tal-links hurtigste medarbejder.

Hos Tal-link hjælper Pia kunderne med bogholderi og afstemninger. Desuden er hun specialist i regnskabs- og økonomistyringsprogrammet e-conomic.

PiaElberg

e-mail: pe@tal-link.dk
Direkte tlf.: 27 77 58 33

Esmat Turkmani

Revisor

Esmat Turkmani er uddannet cand. merc. i erhvervsøkonomi med speciale i marketing og kommunikation. Han kom til Tal-link fra en stilling som rådgiver i forsikringsbranchen.

Hos Tal-link er Esmat en populær og efterspurgt regnskabskonsulent. Hans spidskompetencer er bl.a. rådgivning, bogføring, udarbejdelse af årsregnskaber, budgettering og rapportering samt personlige skatteopgørelser for personligt ejede virksomheder. Esmat er ligeledes specialiseret i formueopgørelser samt beregnings af goodwill og værdiansættelse af virksomheder.

EsmatTurkmani

e-mail: et@tal-link.dk
Direkte tlf.: 29 84 42 41