Mød vores team - tallink

Mød vores team

Pia Overgaard Jespersen

Adm. direktør og revisor

Det er snart tyve år siden, at Pia Overgaard Jespersen grundlagde Tal-link. I 2017 fulgte Tal-link Firmamæglerne og i 2019 Tal-link Jura. Oprindeligt er Pia uddannet revisor og har ligeledes arbejdet som økonomi- og administrationschef og adm. direktør i flere virksomheder.

Pia hjælper i dag mange forskellige virksomhedsejere med dels at skabe overblik og dels at bruge regnskab og økonomi som vigtige værktøjer i virksomhedens vækst og udvikling. Blandt kunderne er virksomheder i alle størrelser og brancher – fra små enkeltmandsvirksomheder til store multimillionforretninger. For Pia og alle andre i Tal-link er alle kunder dog lige vigtige. Det handle nemlig ikke om størrelse men derimod om at have det rette beslutningsgrundlag, så man kan forudse og overkomme eventuelle økonomiske og strategiske udfordringer i virksomheden.

PiaOvergaardJespersen

e-mail: poj@tal-link.dk
Direkte tlf.: 29 84 00 90

Kaj Dam Rasmussen

Regnskabsassistent

Kaj Dam Rasmussen har en baggrund som filialdirektør i banksektoren samt regnskabschef i en stor produktionsvirksomhed. Oprindeligt er Kaj bankudannet med en efterfølgende vurderingsuddannelse til ejendomsmæglerassistent. Hertil kommer fem års uddannelse inden for erhvervsøkonomi.

Som regnskabsassistent hos Tal-link varetager Kaj Dam Rasmussen alle former for regnskabs- og bogføringsopgaver for vores kunder. Ligeledes nyder vi og vores kunder godt af, at Kaj er specialiseret i grønlandske selvangivelser, skattesager og regnskaber for udlejningsejendomme.

Dorthe Bjerrum

Regnskabsassistent

Dorthe Bjerrum er uddannet kontorassistent og har i 23 år arbejdet som bogholder og lønansvarlig i en privat virksomhed samt fire år i en salgsfunktion i samme virksomhed. Desuden har Dorthe boet og arbejdet i London i en årrække.

Med over 25 års erfaring med bogholderi og lønninger er både vi og vores kunder i absolut trygge og kompetente hænder. Det er nemlig ikke kun Tal-links kunder, der nyder godt af Dorthes stærke kompetencer. Også internt hos os er det Dorthe, der har ansvar for Tal-links løn og bogholderi.

DortheBjerrum

e-mail: dt@tal-link.dk
Direkte tlf.: 28 19 87 26

Pia Elberg

Regnskabsassistent

Pia Elberg har stor erfaring indenfor bogføring og har blandt andet været selvstændig erhvervsdrivende sammen med hendes mand i knap 10 år hvor hun har varetaget alt bogholderi i virksomhedens samt lønadministration for deres ansatte. 

Med sin solide erfaring er Pia en yderst erfaren og kompetent regnskabsassistent, der ikke overraskende er Tal-links hurtigste medarbejder.

Hos Tal-link hjælper Pia kunderne med bogholderi og afstemninger. Desuden er hun specialist i regnskabs- og økonomistyringsprogrammet e-conomic.

PiaElberg

e-mail: pe@tal-link.dk
Direkte tlf.: 27 77 58 33